Cauta:

Anchetă la Vâlcea, după ce o fetiţă de 10 ani a murit în ambulanță

Categorie: Sanatate | Autor: Infomm | (16 martie 2017, 19:10)

Poliția din Râmnicu Vâlcea a deschis o anchetă după ce o fetiţă în vârstă de 10 ani din localitate a murit în timp ce era transportată cu ambulanţa la un spital din Capitală. Copila a fost iniţial la la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea, acuzând dureri puternice de cap.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabriel Popescu, a declarat că poliţiştii încearcă mai întâi să stabilească împrejurările în care fetiţa a murit şi care este cauza decesului.

Fetiţa în vârstă de 10 ani, din Râmnicu Vâlcea, a ajuns, marţi, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea, iar după ce au consultat-o, medicii au decis transferarea ei către un spital din Bucureşti.

Surse apropiate anchetei au declarat că fetiţa acuza dureri mari de cap. Ea a murit în ambulanţă, în drum spre Bucureşti.

„Cu privire la aspectele sesizate, a fost întocmit dosar penal. Poliţiştii din cadrul Poliţiei Râmnicu Vâlcea – Biroul de investigaţii criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, efectuează cercetări pentru stabilirea cauzei decesului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabriel Popescu.

sursa: libertatea.ro

Categoria de subiect: fetita de 10 ani a murit; ambulanta; ancheta; politia din ramnicu valcea
Adaugati un comentariu: