Cauta:

Ashton Kutcher luptă împotriva pedofiliei. Actorul a ținut un speech emoționant la Washington

Categorie: Monden | Autor: Infomm | (16 februarie 2017, 18:08)

Activitatea lui Ashton Kutcher în campaniile umanitare este binecunoscută. Actorul a luat cuvântul în fața Senatului american, îndemnând către o implicare mai puternică a autorităților în lupta împotriva abuzului și exploatării sexuale asupra copiilor.

Ashton Kutcher, în vârstă de 39 de ani, este căsătorit cu actrița Mila Kunis și au împreună doi copii. Acesta s-a prezentat în calitate de director al organizației Thorn, care se concentrează pe dezvoltarea de software pentru a ajuta la găsirea victimelor abuzului sexual.

La conferința de presă de miercuri din cadrul Comitetului Senatului SUA pentru Relații Externe de la Washington, acesta a declarat că „a văzut lucruri pe care nimeni nu trebuie să le vadă” și „prea mulți sunt privați de dreptul la fericire; pentru mulți, acest drept le este violat, abuzat, luat cu forța.”

Ashton Kutcher a mărturisit în fața Senatului SUA că este nevoie de o nouă tehnologie pentru a interzice site-urilor web să promoveze publicitate on line cu privire la exploatarea sexuală a minorilor. Conform statisticilor Thorn, peste 60 la sută dintre cazurile cunoscute au fost cumpărate / vândute on line.

„Tehnologia poate fi folosită pentru a menține sclavia, dar poate fi folosită și în lupta împotriva ei. Nu putem construi unelte mai bune cu care să luptăm împotriva a ceea ce se întâmplă!”, a susținut starul în discursul său impresionant.

sursa: realitatea.net

Categoria de subiect: ashton kutcher; pedofilie; abuzuri sexuale
Adaugati un comentariu: