Cauta:

Astăzi este ziua de naștere a soției lui Dinu Maxer. Deea a avut parte de o surpriză de proporții

Categorie: Monden | Autor: Infomm | (15 februarie 2017, 14:47)

Astăzi este ziua de naștere a soției lui Dinu Maxer. Deea împlinește 27 de ani, iar artistul a surprins-o încă de la primele ore ale dimineții. Bruneta le-a arătat fanilor care a fost prima imagine pe care a văzut-o atunci când s-a trezit.

Astăzi este ziua de naștere a soției lui Dinu Maxer, Deea, cea care i-a dăruit artistului un băiețel. Dinu și Deea formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz și nu ezită să își declare iubirea, chiar și în public.

Astăzi este ziue de naștere a soției lui Dinu Maxer, iar mesajele au curs lanț

Dinu i-a pregătit micul dejun soției lui, ca la carte. Alături a așezat și un buchet de flori.”Surprizele au inceput de dimineață….iar sutele de mesaje, m-au copleșit! Vă mulțumesc mult „, a scris Deea în dreptul fotografiei de pe Facebook.

Deea Maxer are probleme cu kilogramele în plus

Soția lui Dinu Maxer, cu care are un băiețel, afirmă că nu poate scădea sub greutatea de 60 de kilograme de 3 ani de zile. „De vreo trei ani, nu reușesc să scap de kilogramele în plus și nu pot să scad sub 60 de kilograme. Nu pot. Îmi place ciocolata, logic că nu pot. Sunt foarte leneșă în sala de sport, atunci când ajung pe acolo… că ajung rar”, a spus recent Deea Maxer. „Când sunt fericită, prepar și mănânc salate, când sunt tristă, gătesc ciorbe și mâncăruri cu sos”, a adăugat ea.

sursa: libertatea.ro

Galerie:
Categoria de subiect: dinu maxer; deea maxer; aniversare
Adaugati un comentariu: