Cauta:

ATENŢIE ŞOFERI! Pasul Mesteacăn, în reparaţii

Categorie: Social | Autor: Dragos HOJDA | (17 iulie 2017, 09:05)

Şoferii care trebuie să se deplaseze în aceste zile spre Dej sau Cluj trebuie să ştie că drumarii sunt în acţiune atât pe zona din judeţul Maramureş, cât şi pe cea de intrare în judeţul Sălaj. Se lucrează pe Valea Chioarului, la turnarea unor straturi de asfalt, existând piloţi de dirijare a traficului. Eugen Cecan, directorul Regionalei de Drumuri şi Poduri Cluj, a declarat, pentru Glasul Maramureşului, că aceste lucrări nu vor dura mai mult de o lună, întrucât lucrarea care s-a făcut pe DN 1C aşteaptă recepţia finală.

Aceasta nu se va da până când nu există certitudinea că drumul nu o va mai lua la vale în vârful Mesteacănului. Tot Cecan a mai arătat că au demarat lucrările la cele două sensuri giratorii care se vor face în Baia Mare, unul la Italsofa, celălalt la fostul Elanko, ambele având rol de a fluidiza traficul.

Cât priveşte problemele apărute pe DN 18 Sighet - Vişeu, în zona Pasului Hera, acestea au fost remediate pe banii constructorului. Analizele făcute la un laborator de specialitate au arătat că drumul a avut denivelări întrucât au apărut infiltraţii ale apei, iar studiile geo făcute la acea vreme nu au atestat existenţa unor izvoare în acea porţiune din traseu.

Categoria de subiect: reparatii mesteacan; lucrari mesteascan dn 1c
Adaugati un comentariu: