Cauta:

Au furat o maşină cu motostivuitorul

Categorie: Justitie | Autor: Infomm | (17 martie 2017, 20:18)

Doi tineri din județul Arad au pus la cale un furt mai puțin obișnuit: au furat o mașină cu motostivuitorul.

Poveste cu iz tragi-comic la Semlac, în județul Arad, unde o maşină a fost furată cu ajutorul unui motostivuitor.

Doi tineri din Semlac sunt cercetaţi penal pentru furt calificat, după ce au furat o maşină cu motostivuitorul, pentru ca apoi să o vândă la fier vechi.

Totul a început când unul dintre autorui, în vârstă de 22 de ani, care lucra la o firmă din Semlac, a fost rugat de patron să facă ordine în curtea firmei, inclusiv să adune deşeurile feroase într-un loc, în ideea de a fi valorificate cândva la un centru de colectare a fierului vechi.

Numai că tânărul a „abuzat” puţin cu această curăţenie şi a ieşit şi în afara curţii, acolo unde era o parcare. Se pare că în acea parcare era o maşină ce părea abandonată, nefiind mutată din loc de câteva luni.

Astfel, tânărul a băgat motostivuitorul sub maşină şi, cu ajutorul unui alt băiat de 18 ani, a dus maşina la o persoană ce cumpără fier vechi în Semlac. Cumpărătorul nu a stat pe gânduri şi a tranşat maşina în bucăţi, comercializând-o mai departe la un centru de colectare a fierului.

Doar că mașina nu era abandonată, ci proprietarul ei, şofer de TIR, o lăsase acolo pentru ca un mecanic să o repare, iar când a venit ziua repsectivă mașina nu a mai fost de găsit.

Proprietarul a anunţat Poliţia şi a fost o chestiune de zile până când oamenii legii au aflat întreaga poveste. Acum, din cauza unui „ciubuc”, cei doi sunt cercetaţi penal pentru săvârșirea infracţiunii de furt calificat.

sursa: libertatea.ro

Categoria de subiect: masina furata cu motostivuitorul; furt
Adaugati un comentariu: