Cauta:

BAIA MARE - Hoţi trimişi în judecată după un furt din locuinţă comis în prima zi a anului

Categorie: Justitie | Autor: Cătă ŢINEGHE | (03 februarie 2017, 13:09)

Trei bărbaţi au mari probleme cu legea după ce în prima zi a acestui an au dat buzna într-o locuinţă din Baia Mare şi au furat tot ce le-a căzut în mână.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor Lingurar Florin, Negre Liviu Emil şi Elekeş Florin, în stare de arest preventiv, pentru infracţiunea de furt calificat.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut faptul că în data de 1 ianuarie 2017, în intervalul orar 19.00 – 20.00, inculpaţii Lingurar Florin, Negre Liviu Emil şi Elekeş Florin au pătruns prin efracţie într-un apartament situat pe raza municipiului Baia Mare, de unde au sustras mai multe bunuri, cauzând persoanei vătămate M.A.M. un prejudiciu în valoare totală de 6.520 de lei, care a fost recuperat parţial. Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Baia Mare.

Oamenii legii au precizat faptul că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Categoria de subiect: furt locuinta; hoti apartament; trimisi judecata; arest preventiv; baia mare maramures
Adaugati un comentariu: