Cauta:

Bărbatul din Ploiești, acuzat de uciderea concubinei sale, a fost reținut. A recunoscut că și-a înjunghiat mortal iubita

Categorie: Justitie | Autor: Infomm | (15 februarie 2017, 14:15)

Bărbatul din Ploiești, acuzat de uciderea concubinei sale, a fost reținut de procurori, după ce s-a predat autorităților. În timpul audierilor, Alexandru Rusu și-a recunoscut fapta. Tânărul de 30 de ani și-a înjunghiat mortal iubita, pe motiv c-ar fi refuzat să ia parte la un joc erotic alături de alte două tinere. Totodată, individul l-a rănit pe fiul femeii, un băiețel de doar 11 ani, și apoi a fugit.

Surse judiciare, precizează că bărbatul urmează să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă, miercuri, la Tribunalul Prahova. Alexandru Rusu s-a predat, marți, la Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Bărbatul este considerat principalul suspect în cazul unei crime care a îngrozit un oraș întreg.

Criminaliștii au obținut indicii și au stabilit cum s-a întâmplat crima comisă într-un cartier din Ploiești.

Era duminică seară când Mariana, o femeie de 36 de ani, a invitat în apartamentul închiriat două tinere, în vârstă de 16, respectiv 19 ani. La petrecere a ajuns și Alexandru, un tânăr de 30 ani, care era concubinul femeii.

După ce au consumat alcool și posibil droguri, bărbatul a vrut să întrețină relații sexuale cu cele trei tinere, însă toate i-au refuzat avansurile. Atunci a pornit un scandal monstru între Alexandru și iubita sa, Mariana.

Orbit de mânie, bărbatul și-a înjunghiat concubina, care s-a stins răpusă de peste 30 de lovituri de cuțit, susțin anchetatorii. După ce a asistat la scena înfiorătoare, minora de 16 ani a reușit să fugă, în timp ce cealaltă fată a sunat la 112.

Trezit din somn din cauza scandalului uriaș, fiul cel mare al victimei, un băiat de 11 ani, a fost și el înjunghiat în umăr de agresor. Până la sosirea polițiștilor, Alexandru a dat bir cu fugiții.

Cei doi copii ai Marianei, rămași acum orfani, urmează să fie audiați în prezența bunicului. Băiețelul, care a fost rănit, este în stare de șoc, după ce și-a văzut mama murind.

Potrivit anchetatorilor, Alexandru Rusu are la activ numeroase condamnări în țară și Marea Britanie pentru violare de domiciliu, furt, trafic de persoane și de droguri.

sursa: libertatea.ro

Galerie:
Categoria de subiect: crima; barbat retinut; alexandru rusu; procurori
Adaugati un comentariu: