Cauta:

Comisia de disciplină a UEFA va judeca neregulile de la meciul FC Barcelona-PSG

Categorie: Sport | Autor: Agerpres | (11 martie 2017, 13:48)

Comisia de control, etică și disciplină a Uniunii europene de fotbal va judeca pe 23 martie incidentele de la meciul retur din optimile de finală ale Ligii Campionilor dintre FC Barcelona și Paris Saint-Germain, în special resposabilitatea clubului catalan pentru invazia terenului de joc de o parte dintre suporteri.

UEFA acuză Barcelona, care a câștigat cu 6-1, cu 3 goluri în ultimele minute și a refăcut handicapul de 4 goluri din prima manșă, calificându-se în sferturile de finală, de încălcarea articolului 16 (2) al regulamentului disciplinar, prin faptul că nu i-a împiedicat pe spectatori să inunde terenul după acest final dramatic.

Alte decizii ale Comisiei de control, etică și disciplină a UEFA vor viza partidele din aceeași competiție Napoli-Real Madrid (1-3) și Arsenal-Bayern Munchen, ambele disputate pe 7 martie, judecata având loc tot pe 23 martie.

În primul caz, UEFA reproșează încălcarea de către Napoli a mai multor articole ale regulamentului disciplinar, prin folosirea din tribune a unui fascicul laser, precum și pentru lansarea de obiecte (articolul 16, 2d), blocarea scărilor (articolul 38) și aruncarea de petarde (articolul 16, 2c).

În ce privește cealaltă partidă, acuzațiile privesc ambele cluburi, terenul de joc fiind ținta lansărilor de obiecte atât din partea suporterilor de la Arsenal, cât și de la Bayern.

Categoria de subiect: comisie disciplina fotbal; UEFA Barcelona PSG; fotbal UEFA 2017
Adaugati un comentariu: