Cauta:

CONDIŢII DE LUCRU NEONORANTE, ÎN MARAMUREŞ: Maşinile Poliţiei Rutiere, mâncate de rugină

Categorie: Eveniment | Autor: Dragos HOJDA | (07 ianuarie 2017, 09:20)

Maşini vechi de 10 ani, în slujba maramureşenilor. Inspectoratul General al Poliţiei Române a răspuns unei solicitări venite din partea ziarului Glasul Maramureşului legat de parcul auto al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş.

În răspunsul primit se arată că, în momentul de faţă, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş are în dotare 263 de mijloace de transport, dintre care 22 se află în exploatare la formaţiunile rutiere. Este vorba, mai exact, de 13 autospeciale pentru munca de circulaţie şi nouă autospeciale pentru cercetarea la faţa locului-radar.

„La o analiză a gradului de uzură a parcului exploatat de formaţiunile rutiere se constată că, din cele 22 de autovehicule, trei sunt mai vechi de 10 ani (două VW Passat şi un VW Transporter), 12 au o vechime cuprinsă între cinci şi 10 ani (trei Dacia Logan şi nouă Dacia Logan MCV), iar şapte maşini au un an de la achiziţionare (şapte VW Polo)”, se arată în răspunsul primit de la IGPR.

„Normal că ne-am dori să avem maşini noi. Dar le avem pe acestea şi cu ele trebuie să ne facem treaba. Nu putem emite pretenţii atunci să opreşti un BMW sau un Audi”, a completat, la rândul său, Dorin Gherman, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Maramureş.

FOTO:adevarul.ro

Categoria de subiect: masini politie rugina; rugina masini MAI; parc auto MM
Adaugati un comentariu: