Cauta:

Cu fundul ăsta l-a înnebunit pe Drake! Cum s-a îmbrăcat J Lo

Categorie: Monden | Autor: Infomm | (16 februarie 2017, 21:11)

E clar! Pe Jennifer Lopez n-o bate nimeni la fund chiar dacă are 47 de ani. Nocorosul care se bucură acum de posteriorul divei este Drake, fostul Rihannei.

Vedeta latino care este tot mai activă pe contul de Instagram a postat o fotografie cu ea într-un costum roşu din două piese: o bustieră extrem de scurtă şi o pereche de colanţi super mulaţi. Atât de mulaţi că fundul divei arată “ameţitor” de bine.

J Lo a scris lângă poză: “About last night…Valentine's day outfit” (nr.red “Despre noaptea trecută. Ţinuta de Valentine’s Day”). Cântăreaţa n-a dezvăluit cu cine a petrecut de Ziua Îndrăgostiţilor, însă avem o vagă bănuială.

Şi-au oficializat relaţia pe Instagram

Jennifer Lopez (47 de ani) şi Drake (30 de ani) și-au oficializat relația, publicând simultan aceeași fotografie pe conturile lor de Instagram, la sfârşitul lunii decembrie. În fotografia postată pe Internet, rapperul canadian o îmbrățişa tandru pe diva latină. Fanii sunt foarte încântaţi de alegerea artistei şi nu au mai contenit cu laudele.

"Îl iubesc pe Drake", a mărturisit Lopez cu un zâmbet stânjenit. "Este atât de strălucitor și de talentat", a declarat artista, în urmă cu câteva zile pe covorul roşu de la Premiile Grammy.

Drake, aflat în prezent în turneu în Europa, nu a fost fost prezent la ceremonia de acordare a premiilor, așa că nu a fost nevoit să răspundă la întrebări despre J.Lo.

sursa: click.ro

Galerie:
Categoria de subiect: j lo; drake; ziua indragostitilor
Adaugati un comentariu: