Cauta:

Daniel Constantin: Nu am pus și nu voi pune în pericol majoritatea parlamentară sau stabilitatea guvernamentală

Categorie: Politica | Autor: Agerpres | (11 martie 2017, 10:17)

Copreședintele ALDE, vicepremierul Daniel Constantin, a subliniat că nu a pus niciodată și nu va pune nici de acum înainte în pericol majoritatea parlamentară și stabilitatea guvernamentală.

"Am văzut și eu abordări în spațiul public. (...) O abordare ar fi aceea că aceste tensiuni care există ar duce la periclitarea coaliției majoritare și guvernul ar fi într-un anumit pericol. Niciodată, dar niciodată — am fost trei ani și jumătate în guvernul Victor Ponta și acum fac parte din guvernul Grindeanu — nu am pus în pericol majoritatea parlamentară sau stabilitatea guvernamentală. Nu o voi face nici acum", a declarat Constantin la televiziunea publică.

El a precizat că niciodată, în cariera sa din ultimii șapte ani, nu a trădat."Am fost consecvent, conduc Partidul Conservator devenit ALDE de mai bine de șapte ani și mă bucur că am avut acest rezultat după alegerile parlamentare. Obiectivul meu major este acela de a nu dezamăgi. Există o mare așteptare în rândul cetățenilor și cred că trebuie să răspundem acestor așteptări cu profesionalismul care ne-a consacrat", a arătat Constantin.

Copreședintele ALDE a admis că există anumite discuții despre care spune că ar fi dorit să fie păstrate, să nu iasă în public, legate nemulțumirile "anumitor colegi" privitoare la modul în care se iau anumite decizii. "Nu știu dacă am avut trei ședințe de la începutul anului până acum. Dacă nu sunt ședințe, dacă oamenii din teritoriu nu sunt consultați atunci apar probleme", a adăugat el.

Categoria de subiect: pericol constantin; stabilitate parlamentara; guvern constantin
Adaugati un comentariu: