Cauta:

ACTUALIZARE - DECIZIE - Sorina Pintea a renunţat la Senat pentru Spitalul Judeţean Baia Mare

Categorie: Sanatate | Autor: Cătă ŢINEGHE, Dragoş HOJDA | (03 februarie 2017, 16:47)

Sorina Pintea a renunţat la funcţia de senator în Parlamentul României, în favoarea celei de manager a Spitalului Judeţean “Dr. Constantin Opriş” Baia Mare. Din ceea ce se ştie, decizia a fost una personală şi nu a avut nicio legătură cu ordonanţa adoptată de guvern care face referire la Codul Penal şi nici cu protestele din ţară.

Decizia a fost luată în favoarea unităţii medicale, întrucât sunt trei mari proiecte pe care doreşte să le finalizeze. De asemenea, Sorina Pintea a avut o consultare cu conducerea PSD Maramureş în urma căreia, s-a luat decizia de a renunţa la funcţia de senator în favoarea celei de manager a Spitalului Judeţean Baia Mare. Locul Sorinei Pintea va fi luat de către Liviu Marian Pop.

ACTUALIZARE - Sorina Pintea a ales să rămână la conducerea Spitalului Judeţean

4 februarie era data limită până la care cei doi manageri de spitale din Baia Mare trebuiau să ia o decizie cu privire la funcţia pe care o vor avea de acum înainte. Aveau de ales între manager de spital şi parlamentar de Maramureş.

Ec. Sorina Pintea şi-a anunţat decizia, cum altfel, decât pe reţeaua de socializare facebook, unde a scris: „Ziua de 4 februarie 2017 reprezintă data limită în care trebuie să optez pentru demnitatea de parlamentar sau pentru poziţia de manager al Spitalului Judeţean «Dr. Constantin Opriş» Baia Mare. Recunosc că nu a fost o decizie uşoară, iar în hotărârea mea m-am consultat în primul rând cu membrii familiei”. „Optez pentru funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă, poziţie care îmi permite să ajut mai mult Maramureşul şi îmi conferă posibilitatea de a continua proiectele mari demarate la nivelul unităţii medicale, renunţând la calitatea de senator al României. După ce am cântărit priorităţile publice actuale ale municipiului Baia Mare şi ale judeţului Maramureş, am hotărât să continui proiectele Băii Mari şi ale Maramureşului din calitatea de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă, postură din care sunt sigură că pot face bine oamenilor”, a explicat ec. Sorina Pintea. Locul său va fi luat de Liviu Marian Pop, care a mai fost parlamentar de Maramureş.

Categoria de subiect: decizie; sorina pintea; senat; spital judetean; baia mare maramures
Adaugati un comentariu: