Cauta:

Declarații cutremurătoare făcute de soțul Ilenei Ciuculete după moartea artistei. “Am văzut Iadul…”

Categorie: Monden | Autor: Infomm | (15 martie 2017, 10:55)

Declarații cutremurătoare făcute de soțul Ilenei Ciuculete după moartea artistei. Distrus de durere, Cornel Galeș a povestit cum au decurs ultimele clipe din viața interpretei, care a murit marți seara, 14 martie.

Cel care a stat de vorbă cu Cornel Galeș a fost Mădălin Ionescu, cu care, de altfel, cântăreața și Cornel Galeș erau destul de apropiați. Convorbirea telefonică dintre cei doi a fost difuzată în direct la tv.

Declarații cutremurătoare făcute de soțul Ilenei Ciuculete, la scurt timp după ce s-a stins din viață

„Mădălin e greu, e greu, dar eu răspund. A plecat Ileana, Cu ce să mă ajuţi Mădălin? Ai apă vie? Cu ce să mă ajuţi? Ai apă vie să-i dau zânicii să se trezească. Uite, e aici, dar nu vrea să vorbească nici cu tine. Pe 21 februarie a debutat o ciroză din hepatita C, dintr-o dată, din senin. Pe 4 februarie am fost la un spectacol ne-am distrat, ne-am uitat la TV, nu a avut nimic. După aceea a debutat asta, a făcut analize şi s-a dat totul peste cap, până acum două ore când s-a dat totul peste cap. Nu a mai rezistat la perfuzii, la nimic. Ni s-a spus că se ia de la manichiură, pedichiură, operaţii, sânge, sex. Acum a plecat, n-a mai suportat nimic, n-a mai stat Ni s-a spus că e singura chestie. Dar când este activată e atât de activată i-a spart tot ficatul, venele în el, i l-a mărit până l-a spart. Am văzut Iadul. Nu a mai putut să facă nimic. Mădălin, dacă ai vie apă vie, ajută-mă. Dă-mi şi mie apă vie, o picătură pentru zâna mea. Atât vreau.”, a spus Cornel Galeş, pentru emisiunea WOWbiz, de la Kanal D.

Cântăreața de muzică populară Ileana Ciuculete a murit marți seara, pe 14 martie. Anunțul a fost făcut de prietenii artistei. Cântăreața, care ar fi împlinit 60 de ani în luna septembrie, suferea de o boală incurabilă. Coșmarul ei a început acum 6 zile, când a aflat diagnosticul.

sursa: libertatea.ro

Galerie:
Categoria de subiect: ileana ciuculete a murit; cornel gales; cantareata
Adaugati un comentariu: