Cauta:

Diana Secară este singurul manechin din România care cântărește 120 de kilograme. Cum arată tânăra

Categorie: Monden | Autor: Infomm | (17 martie 2017, 14:35)

Diana Secară este singurul manechin din România care cântărește 120 de kilograme și se mândrește cu asta. Tânăra este mândră de aspectul său fizic.

Diana Secară este singurul manechin din România care cântărește 120 de kilograme și o poveste de viață specială. “Mie îmi place să mi se spună că sunt o femeie grasă!”, spune aceasta în cea mai nouă ediţie a emisiunii “Refresh by Oana Turcu”.

Cu un tonus de invidiat, Diana vorbește despre decizia de a face modelling: “M-am hotărât într-o zi că nu mai vreau să fiu doar grasă, vreau să fiu grasa aia faină! Cred că fetele plinuţe trebuie să aibă o femeie care să le reprezinte!”, spune Diana, care, la doar 26 de ani se poate lăuda cu o carieră internaţională în acest domeniu.

Nonconformistă şi sigură pe ea, Diana şi-a cunoscut soţul pe un site de socializare: “Ne-am mutat împreună după o simplă cafea. El trăia în Spania, dar pe jumătate este român. După două luni de vorbit doar pe net, m-am dus la el, pentru că aveam un proiect în apropiere. Apoi, când m-am văzut singură întoarsă în Germania, cu un ditamai pepenele verde în faţa blocului, mi-am zis şi l-am sunat şi i-am zis.

sursa: libertatea.ro

Galerie:
Categoria de subiect: diana secara; manechin; femeie grasa
Adaugati un comentariu: