Cauta:

Dilemă pentru magistrați: Un polițist arestat la domiciliu este evacuat de proprietar

Categorie: Justitie | Autor: Infomm | (17 februarie 2017, 16:36)

Dilemă pentru magistrații din Bistrița! După ce au decis zilele trecute să prelungească arestul la domiciliu unui polițist acuzat de proxenetism, la scurt timp au aflat că acesta va rămâne pe drumuri.

Cel în cauza este Alin Grigore Orșan, un agent de la secția din Prundu Bârgăul, care de la jumătatea lunii ianuarie este în arest la domiciliu. Atunci, bistrițeanul a fost acuzat de proxenetism, fiind prins tocmai de un coleg de la DGA care locuia în același bloc. Orșan își transformase apartamentul pe care-l închiriase și unde locuia alături de iubita sa și copilul acesteia, într-un adevărat bordel.

Prostituatele veneau la agent acasă împreună cu clienții, se foloseau de una dintre camere și îi achitau acestuia un soi de „chirie”. Polițistul încasa pe fiecare zi de închiriere câte 150 de lei.

După ce a aflat ce se întâmpla în locuința sa, proprietarului apartamentului a decis să își evacueze chiriașii, astfel că în ziua în care magistrații de la Judecătoria Bistrița au decis să îi prelungească arestul la domiciuliu, acesta a anunțat că nu îi va prelungi polițistului contractul de închiriere.

sursa: libertatea.ro

Categoria de subiect: politist arestat la domiciliu; magistrati; politist evacuat din locuinta; politist acuzat de proxenetism
Adaugati un comentariu: