Cauta:

EVENIMENT DE TRADIŢIE - Ziua Porţilor Deschise la IPJ Maramureş, marcată joi, în Baia Mare

Categorie: Eveniment | Autor: Cătă ŢINEGHE | (20 martie 2017, 12:07)

Anul acesta, Poliţia Română aniversează 195 de ani de atestare documentară. Și pentru a sărbători împreună cu cei în slujba cărora se află, oamenii legii vor fi prezenţi joi, 23 martie, între orele 09.00 – 12.00, pe platoul din Piaţa Revoluţiei din municipiul Baia Mare.

A devenit o tradiţie ca, în contextul aniversării Zilei Poliţiei Române, oamenii legii să se afle alături de cetăţeni pentru a sărbători. Astfel că, una dintre activităţile de interes pentru public este ,,Ziua Porţilor Deschise”.

Poliţiştii maramureşeni de la structurile de prevenire, proximitate, rutieră, criminalistică, acţiuni speciale, ordine publică, se vor afla joi pe platoul din Piaţa Revoluţiei şi vor prezenta aspecte privind modalităţile de intervenţie şi mijloacele cu care acţionează în cazul producerii unor evenimente aflate în competenţa de investigare a poliţiştilor.

Astfel, doritorii vor putea urca în autospeciala poliţiei rutiere şi pentru că e ştiută importanţa Facebook-ului, se vor putea face selfie-uri pe motocicleta care va fi expusă. În plus, oamenii legii au anunţat că vor spune câteva secrete, cum e cu radarul, cu aparatul etilotest, cu prelevarea urmelor, cu portretul robot, etc.

De asemenea, doritorii vor putea lua amprenta şi o veţi putea duce acasă, dar vor putea şi vedea îndeaproape echipamentele de care dispun luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale, respectiv vor putea asista la exerciţii de dresaj canin.

Categoria de subiect: eveniment de traditie; ziua portilor deschise; politie; ipj; baia mare maramures
Adaugati un comentariu: