Cauta:

Festivalul de cultură urbană, în weekend, în Parcul Carol

Categorie: Monden | Autor: Agerpres | (13 mai 2017, 18:50)

Primăria Municipiului București (PMB) organizează, în weekend, în Parcul Carol, a doua ediție a Festivalului de cultură urbană "UNDERval", de la care nu vor lipsi desenul stradal, graffiti-ul, muzica rap, workshop-uri de dans și ateliere pentru cei mici.

"Evenimentul promovează implicarea în activități socio-educative, într-un spațiu organizat, la care vor lua parte unii dintre cei mai buni sportivi urbani din România. Skateboarding, role, bmx, trotinete, muzica rap, dar și street dance și graffiti sunt doar câteva dintre surprizele pregătite", se arată într-un comunicat al PMB.

Sâmbătă și duminică experți în arta desenului stradal și graffiti-ului vor avea oportunitatea să se exprime creativ pe baza unei teme predefinite.

"Reprezentațiile riderilor pro vor dovedi cum se execută cu stil cele mai complicate trick-uri de sport extrem, pe o rampă special amenajată", se arată în comunicat.Invitați de renume din Europa vor susține workshop-uri de dans, precum hip-hop, popping, bboying, vogue, waacking, house și dancehall. Vor avea loc ateliere, dar și concursuri de dans.

Pe scena din Parcul Carol vor urca unii dintre cei mai apreciați artiști, precum: DJ Sik Sika, Muze, Cred Că Sunt Extraterestru, CTC, Alan&Kepa, Raku, El Nino și Macanache.

"Într-o zonă special amenajată, vor avea loc demonstrații cu mașinuțe tip crawler și ateliere unde cei mici vor învăța cum pot conduce o asemenea mașinuță, pe un traseu cu obstacole", menționează PMB.

Categoria de subiect: festival cultura urbana; parc carol cultura; weekend urban
Adaugati un comentariu: