Cauta:

Fiul lui Nicolae Guță a scăpat de control judiciar, după ce a fost acuzat că a lovit o tânără

Categorie: Monden | Autor: Infomm | (16 februarie 2017, 14:45)

Fiul lui Nicolae Guță a scăpat de control judiciar, după ce a fost acuzat că a lovit o tânără, incident ce a avut loc în noaptea de Înviere a anului trecut. Procesul merge însă mai departe, următorul termen fiind pe 14 martie.

Fiul lui Nicolae Guță a scăpat de control judiciar, dar este în continuare judecat, pentru violență Chiar dacă dosarul este pe rol, părţile se pot împăca, iar dacă se va întâmpla acest lucru, Guţă junior ar scăpa de o posibilă condamnare. Fiul manelistului a fost plasat sub control judiciar mai bine de jumătate de an şi a scăpat de măsura restrictivă după ce procurorii au stabilit că nu se mai impune prelungirea ei.

Fiul lui Nicolae Guță, acuzat că a snopit în bătaie o tânără

Nicolae Guță junior, fiul celebrului manelist, a fost trimis în judecată, fiind acuzat de lovirea unei tinere, incident petrecut într-un club din Petroșani în noaptea de Înviere. Guță junior a fost plasat, după acest incident, de procurorul de caz, sub control judiciar, măsură fiind menținută de Judecătoria Petroșani. Totul a pornit de la avansurile pe care Nicolae Guţă junior i le-ar fi făcut unei tinere, dar cum aceasta nu i-a răspuns, manelistul ar fi lovit-o. Victima a susţinut că Nicolae Guţă junior i-ar fi dat cu o sticlă în cap şi ar fi ameninţat-o, scandalul fiind aplanat de angajaţii cu paza ai clubului.

sursa: libertatea.ro

Categoria de subiect: nicolae guta; control judiciar
Adaugati un comentariu: