Cauta:

Glasul Maramureşului îmbracă o haină nouă

Categorie: Editorial | Autor: Dorin ȘTEF | (19 decembrie 2016, 13:43)

De-a lungul anilor, Glasul Maramureşului a stabilit mai multe premiere în materie de presă print locală: a fost primul ziar care a folosit tehnoredactarea computerizată; a fost primul ziar color; a fost primul cotidian care a apărut în 32 de pagini (2 fascicole) etc.

Glasul Maramureşului a fost mereu un ziar viu, care s-a adaptat cerinţelor cititorilor şi vremurilor. Astfel, au apărut rubrici noi, s-au realizat reportaje pe anumite teme, au apărut pagini tematice speciale (gen Baia Mare de altădată) şi s-au abordat subiecte sugerate de cititori.

Începând de astăzi, Glasul Maramureşului îmbracă o haină nouă. Am schimbat formatul ziarului, structura şi formula grafică, cu intenţia de a îmbunătăţi produsul finit. Am dorit, astfel, să facem ziarul mai accesibil, mai uşor de citit, mai limpede, mai curat şi mai aerisit. Am pus accentul pe ilustraţii şi pe elemente grafice mai dinamice. În ceea ce priveşte structura ziarului, noutatea este amplasarea paginilor de mică publicitate în zona mediană şi transferarea unor pagini (Intern, Mondo, Agenda, Sport) în partea finală.

Per ansamblu, ne-am dorit să obţinem un ziar uşor de parcurs şi atractiv din punct de vedere grafic.

O altă noutate, în raport cu cititorii, este preţul promoţional la abonamente (doar 14 lei/lună, la care se adaugă taxele poştale).

Glasul Maramureşului rămâne cotidianul local cu cel mai mare tiraj, cu cel mai mare număr de pagini şi cel mai mare număr de anunţuri de mică publicitate. Pentru dumneavoastră, cititorii ziarului.

Categoria de subiect: glasul maramuresului; ziar; presa print; cititori
Adaugati un comentariu: