Cauta:

Handbal. Divizia A. Feminin: CS Minaur se impune in derby-ul cu CS Extrem

Categorie: Sport | Autor: infomm.ro | (25 ianuarie 2017, 22:33)

Miercuri seara, Sala Polivalenta din Baia Mare a fost gazda partidei dintre CS Minaur si CS Extrem, joc din cadrul ultimei etape a turului din Divizia A, seria B. Pe langa aspectul de derby local, meciul avea o singura miza: victoria pentru CS Minaur, care i-ar fi adus o calificare in optimile de finala ale Cupei Romaniei, unde va juca impotriva unei echipe de Liga Nationala (inca nu s-a tras la sorti).

Jocul a fost echilibrat doar in prima sa parte, pana la scorul 5-4 (7), dupa care CS Minaur s-a desprins si a castigat fara prea multe probleme. CS Minaur este o echipa mai experimentata, insa la ambele grupari am vazut jucatoare de certa valoare. Ne-a placut centrul Bidascu, care a aruncat de multe ori la poarta si cu folos, interul dreapta Tecar, cu un procentaj foarte bun (multe aruncari foarte bine plasate). Bine s-a miscat si portarul Nastasa. Dincolo, interul stanga Magureanu, jucatoarea de 9m Nichitean (arunca poate exagerat de mult la poarta) si extrema stanga Petruse. Sigur ca mai sunt fete talentate, insa in acest meci cele enumerate mai sus ne-au placut. Cu toate sinceritatea, in 2-3 ani, daca s-ar pastra jucatoarele de acum, din ambele echipe, sunt convins ca am avea o grupare extrem de puternica in prima liga. Nu sa se bata la titlu, dar sa bata la poarta cupelor europene. Insa, o echipa formata din cele doua echipe.

Inaintea meciului, jucatoare Alexandra Pricop a primit un buchet de flori, ea aniversand majoratul chiar in ziua meciului.

CS Minaur va sta in urmatoare doua etape, dupa care, pe 19 februarie, va juca decisivul cu CSM Slatina (un meci pe care nu are voie sa-l piarda daca o intereseaza promovarea in primul esalon). Extrem va juca si ea cu Slatina, in deplasare, pe 5 februarie.

CS Minaur Baia Mare - CS Extrem Baia Mare: 36-29 (20-13)

 • Sala Polivalenta “Lascar Pana”; cca 500 de spectatori
 • Arbitri: Dorel Gurbina si Emilian Stanciu (Resita)
 • Aruncari de la 7m: 2-8 (transformate: 1-6; au ratat: Pricop / Petruse 2)
 • Minute de eliminare: 8-2
 • Minaur (antrenori Simona Maior Pasca si Ioana Marta): Cetateanu (8 interventii), Nastasa (13 interventii) - Pricop 2/4, Gaiu 0/1, Bledea 0/2, Andrita 2/5, Rudics 3/5 (unul din 7m), Argyelean 2/2, Naumenko 4/5, Tecar 8/10, Mihai 3/5, Zegrean 3/9, Bidascu 8/9
 • Extrem (antrenor Adi Popovici): Bohotici (13 interventii, a aparat un 7m), Baldean, Bocut - Sas 2/2, Magureanu 7/13 (2 din 7m), Raiko, Nichitean 6/17 (unul din 7m), Roatis, Petruse 7/14 (3 din 7m), Bota, Pasca 2/3, Filip 2/2, Tamas 3/9.
 • foto: minaur.ro

  Categoria de subiect: handbal; divizia a
  Adaugati un comentariu: