Cauta:

HANDBAL FEMININ - Gullden şi Grubisici rămân la CSM Bucureşti

Categorie: Sport | Autor: Mircea GRUMAZ | (08 martie 2017, 09:28)

Sosită la CSM Bucureşti în vara anului 2015, jucătoarea din Suedia a reuşit să câştige, chiar din primul an, tot ce se putea alături de echipa „tigroaicelor”: Liga Campionilor, Liga Naţională, Cupa României şi Supercupa României. Isabelle Gullden (27 ani) a fost cea mai bună marcatoare a Ligii Campionilor (2015/2016) şi a finalei Ligii Campionilor (15 reuşite).

Isabelle Gullden: „Am decis să rămân la CSM pentru încă doi ani pentru că îmi place foarte mult aici. Am venit din Danemarca cu gândul de a câştiga trofee. În primul sezon am câştigat Champions League, iar acum îmi doresc mai mult. Fanii sunt minunaţi! Momentele în care vin la mine, dupa meci, şi imi spun cât de mult mă apreciază, fac ca toate eforturile depuse să merite”.

Portarul croat Jelena Grubisici, 30 de ani, a semnat şi ea o nouă înţelegere cu echipa câştigatoare a Ligii Campionilor, valabilă până în vara anului 2019. „Gruba” a sosit la CSM Bucureşti în 2015 şi a contribuit din plin la câştigarea triplei din sezonul 2015/16, fiind aleasă “Cea mai valoroasă jucătoare” a turneului Final 4 p Champions League din Budapesta.

Categoria de subiect: handbal feminin; csm bucuresti; isabelle gulden; jelena grubisici; echipa; liga campionilor
Adaugati un comentariu: