Cauta:

HANDBAL MASCULIN. Stagiu de pregătire

Categorie: Sport | Autor: Mircea GRUMAZ | (11 ianuarie 2017, 10:45)

Echipa naţională de seniori a României continuă să se pregătească, la Bucureşti, după ce a participat la Yellow Cup. Din lotul pe care Xavi Pascual l-a avut la dispoziţie în Elveţia mai fac parte doar şase jucători. Echipa naţională va susţine un stagiu de pregătire în capitală până pe 13 ianuarie.

Lotul convocat

Portari: Ionuţ Iancu (CSM Bucureşti), Darius Makaria (BM Sinfin), Adrian Ţenghea (Potaissa Turda)

Extreme stânga: Nicuşor Negru (CSM Bucureşti), Chike Onyejekwe (HC Odorhei)

Interi stânga: Ciprian Şandru, Cosmin Capotă (Dinamo Bucureşti), Georgică Cântec (Potaissa Turda)

Centri: Iosif Buzle (CNE Sighişoara), Octavian Bizău (CSM Bucureşti), Ramon Şomlea (CSM Bucureşti), Marius Szoke (Steaua).

Interi dreapta: Javier Humet (CSM Bucureşti), Attila Eros (CSM Focşani), Ionuţ Broască (Ştiinţa Bacău).

Extreme dreapta: Roland Thalmaier (Potaissa Turda), Gabriel Bujor (HC Vaslui).

Pivoţi: Adrian Rotaru (CSM Bucureşti), Dragoş Iancu (Potaissa Turda), Albert Cristescu (Steaua), Vladimir Carali (Dunărea Călăraşi), Andrei Savenco (Dinamo Bucureşti).

Marţi dimineaţa, la sediul FRH, a avut loc tragerea la sorţi a sferturilor de finală ale Cupei României la handbal masculin. În această fază a competiţiei este programat eternul derby, dintre Dinamo şi Steaua, programat pe terenul campioanei.

Programul partidelor din sferturi: Potaissa Turda - Poli Timişoara; Dinamo Bucureşti - Steaua Bucureşti; HC Dobrogea Sud Constanţa - HC Odorhei; Dunărea Călăraşi - CSM Bucureşti

Meciurile vor avea loc într-o singură manşă, pe 1 februarie, pe terenul primei echipe extrase. În caz de egalitate la finalul celor 60 de minute, se trece la aruncările de la 7 metri. Câştigătoarele merg în Final Four.

Categoria de subiect: handbal masculin; stagiu pregatire; nationala romaniei
Adaugati un comentariu: