Cauta:

Ieri cu sânii pe afară și fără chiloți, azi îmbrăcată până-n gât! Paris Hilton s-a cumințit - GALERIE FOTO

Categorie: Monden | Autor: Infomm | (17 iunie 2017, 21:34)

Vă era dor de Paris Hilton? Starleta care până nu demult şoca prin apariţiile sale pe covorul roşu, dar şi prin chefurile sale stropite cu mult alcool, s-a cuminţit.

Paris Hilton (36 de ani) a umplut multe pagini în presa internaţională cu apariţiile ei pe covorul roşu.

Moştenitoarea imperiului financiar constituit din hotelurile Hilton a apărut la evenimente mai mult goală decât îmbrăcată.

A fost fotografiată chiar şi cu “păsărica” la vedere, după ce vântul i-a ridicat rochiţa pe covorul roşu. Toată lumea i-a văzut “comoara” dintre picioare, pentru că blondina nu purta chiloţi.

Decolteuri până în buric, rochii transparente cu vedere la fese, sau ţinute cu crăpături super sexy. Paris le-a purtat pe toate şi a încins de fiecare dată imaginaţia bărbaţilor.

Ajunsă la 36 de ani, blondina pare să se fi cuminţit, mai ales că acum e şi îndrăgostită lulea de iubitul său, un actor celebru de la Hollywood.

Paris se iubeşte cu frumuşelul Chris Zylka (31 de ani), el fiind se pare motivul pentru care blondina s-a cuminţit.

La ultimele apariţii pe covorul roşu, starleta a purtat rochii superbe, mulate, însă care nu au mai lăsat atât de multă piele la vedere. Vouă care vă place mai mult? Paris cea dezinhibată sau cea cuminţică?

sursa: click.ro

Galerie:
Categoria de subiect: paris hilton; hotelurile hilton
Adaugati un comentariu: