Cauta:

Incendiu la Grenfell Tower | Adele a vizitat persoanele afectate de tragedie

Categorie: Monden | Autor: Infomm | (15 iunie 2017, 11:54)

Cântăreața britanică Adele a făcut un gest care i-a emoțioant pe fanii ei, dar și pe cei afectați de incendiul devastator din Londra. Adele a mers la Grenfell Tower, blocul care a fost complet distrus de flăcări, unde a vorbit cu cei afectați de tragedie, relatează Daily Mail.

La aproape 24 de ore de la tragedia care a șocat Marea Britanie, cântăreța Adele a mers la Grenfell Tower, unde a stat de vorbă cu cei care au supraviețuit incendiului devastator. Cel puțin 12 persoane au murit și alte zeci au fost rănite, iar bilanțul ar putea să se modifice pe măsură ce pompierii verifică ultimele etaje ale clădii. Totodată, dintre cele 78 de persoane spitalizate, 18 se aflau în stare critică.

Sute de persoane au fost afectate de această tragedie fără margini, iar cântăreața Adele a vrut să le ofere sprijinul său. Vedeta a mers și a stat de vorbă cu oamenii aflați în fața blocului-turn. Emoționată, Adele a îmbrățișat și a încercat să încurajeze victimele.

Alte vedete, printre care și cântăreața Rita Ora, au reacționat pe rețelele de socializare, unde și-au exprimat sprijinul moral față de cei afectați de incendiul de la Grenfell Tower. Totodată, cântăreața a donat alimente și mai multe lucruri pentru cei afectați.

sursa: libertatea.ro

Galerie:
Categoria de subiect: incendiu la grenfell tower; adele; bloc distrus de incendiu
Adaugati un comentariu: