Cauta:

Îngrozitor! Şi-a legat copilul de o balustradă, pe marginea drumului, ca să-l pedepsească

Categorie: Social | Autor: Infomm | (20 martie 2017, 14:13)

O femeie și-a legat băiețelul de o balustradă, pe marginea drumului, drept pedeapsă. Un martor a trimis imaginile șocante autorităților, după ce a surprins o femeie care își lega propriul copil cu un cordon de plastic pentru a-l pedepsi.

Femeia a fost văzută în timp ce-și mustra fiul, în afara unei piețe din provoncia Nonthburi, Thailanda, în apropiere de Bangkok, sâmbătă seara, în jurul orei 22:00.

În clipul distribuit de martor se poate observa cum femeia nervoasă își pedepsește băiatul care nu a ascultat de spusele ei, îi ține capul aplecat cu unul din piciorul ei și îi strânge cu putere mâinile firave de balustradă, cu ajutorul unui cordon.

”Nu pot să respir, nu pot să respir”, se aud pe filmare strigătele băiețelului, care nu pare să aibă mai mult de 5 ani, în timp ce mama sa apăsa puternic cu piciorul capul lui. Martorul mărturisește că a rămas legat e balustradă timp de câteva minute, până mama sa a considerat că a fost pedepsit îndeajuns, relatează The Sun.

Martorul a filmat întreaga scenă și a anunțat autoritățile, distribuind în mediul online întreaga situație. Femeia este căutată în acest moment de polițiști.

”Mama are o inimă cu adevărat vrea. Asta este cu adevărat ce face o mamă? Singurul mod prin care doamna va putea fi prinsă este ca video-ul să fie distribuit cât mai mult”, a declarat caporalul Rangsan Namsang.

sursa: click.ro

Galerie:
Categoria de subiect: copil legat de balustrada; pedeapsa; thailanda
Adaugati un comentariu: