Cauta:

Iulia Albu a desființat-o pe Răduleasca, după ce „diva”a făcut remarci rasiste

Categorie: Monden | Autor: Infomm | (20 aprilie 2017, 14:17)

Iz de scandal! Iulia Albu (35 de ani) a făcut-o praf pe Mihaela Rădulescu (47 de ani), cea care afirma în emisiunea de dans pe care o prezintă că „maimuțele au un ritual de împerechere. Cabral, n-are legătură cu tine”. Fashion editorul nu a gustat „glumița” rasistă a Răduleascăi.

«Dacă aș fi în locul Mihaelei Rădulescu (fostă Țiganu), aș evita să vorbesc despre maimuțe și maimuțăreli. Diva ar fi spus în timpul emisiei „Uite cine dansează”: „Maimuțele au ritual de împerechere, Cabral, n-are legătură cu tine!”Uitându-mă, totuși, la această fotografie, sunt și mai convinsă de caracteristicile genetice comune dintre om și porc. Ne place mult...Cabral!», a scris Iulia Albu, pe blogul său.

«Andreea Marin a aparut la ”Uite cine danseaza!”, deghizata intr-o Jasmine, ceva mai imbracata. Si cum noua ne plac covoarele persane, foarte mult, ne pare rau ca nu putem compara carpeta de la Ikea cu un covor nobil si nici pe zana… cu vreo diva cu sange albastru. Mmm! Frumos… albastru in fundal!», a remarcat Iulia Albu.

sursa: click.ro

Galerie:
Categoria de subiect: iulia albu; mihaela radulescu; andreea marin; cabral
Adaugati un comentariu: