Cauta:

Iulia Vântur, declarație de dragoste pentru Salman Khan de Ziua Îndrăgostiților

Categorie: Monden | Autor: Infomm | (16 februarie 2017, 14:28)

Iulia Vântur a devenit subiectul preferat al presei din India, considerând-o iubita secretă a lui starului de film, Salman Khan. Așadar, jurnaliștii indieni stau cu ochii pe Iulia Vântur non-stop și îi comentează orice gest sau orice postare pe rețelele de socializare.

Aceștia nu au ratat nici mesajul pus de frumoasa româncă pe Instagram, de Valentine’s Day, despre care spun că nu este nimic altceva decât o declarație deschisă de dragoste pentru starul de la Bollywood.

Mai exact, Iulia a postat un nou video cu ea, în care cântă o nouă versiunea a melodiei „Tu Hai Hero” a lui Salman Khan din filmul „Hero”, cu mesajul „Valentine’s Day fericit. Cadoul meu pentru tine ”.

Jurnaliștii indieni precizează că Salman și Iulia nu vorbesc niciodată despre sentimentele pe care le au unul pentru celălalt, însă se pare că familile lor sunt de acord cu relația pe care o au.

Mai mult, potrivit unor prieteni, cei doi și-au confirmat relația pentru apropiați, precizând că dragostea lor devine tot mai puternică. Cu toate acestea, deși au tot apărut zvonuri că cei doi se pregătesc de nuntă, nici unul nu a confirmat acest lucru.

sursa: libertatea.ro

Categoria de subiect: iulia vantur; salman khan; ziua indragostitilor
Adaugati un comentariu: