Cauta:

KARATE SHOTOKAN - CS Condor la Mondiale

Categorie: Sport | Autor: Mircea GRUMAZ | (05 mai 2017, 10:11)

După organizarea Olimpiadei Internaţionale de şah în 1962 şi a Campionatului Mondial de Gimnastică artistică (1969), cel mai important port maritim din Bulgaria, Varna a găzduit în intervalul 28-30 aprilie Campionatul Mondial de Karate Shotokan.

Rezultatele sportivilor de la CS Condor Baia Mare la această importantă competiţie a fost una remarcabilă, karateka antrenaţi de sensei Viorel Duţă 6 DAN obţinând medalii atât la seniori cât şi la juniori.

La senioare Daiana Ghiţă a obţinut o medalie de argint la kumite Shobu-Ippon, -50 kg, plus alte trei de bronz la kumite individual WKF, kumite pe echipe şi kata individual feminin.

Diana Costin a reuşit să obţină medalia de bronz atât la kumite individual Shobu-Ippon -68 kg cât şi la proba de kumite pe echipe.

La categoriile de juniori 12-13 ani kumite pe echipe Tudor Abagiu, Balaş Luca Pop, Laurenţiu Costinaş şi Alexandru Balint au terminat pe locul al doilea, în timp ce Imola Kiss şi Cristina Hosu au obţinut medalii de argint la categoria 12-13 ani proba de kumite pe echipe.

Categoria de subiect: karate; shotokan; CS Condor; Varna; campionat mondial
Adaugati un comentariu: