Cauta:

La 15 ani, un puști din Ploiești a furat cinci mașini

Categorie: Justitie | Autor: Infomm | (11 aprilie 2017, 16:51)

Polițiști din cadrul I.J.P. Prahova au identificat un adolescent de 15 ani, domiciliat în Ploiești, care este bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt și tentativă de furt de autovehicule.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în perioada februarie-aprilie 2017, un adolescent de 15 ani ar fi sustras 5 autovehicule din municipiul Ploiești pe care, după ce le-ar fi condus, le-ar fi abandonat la scurt timp, pe raza localității.

De asemenea, acesta este bănuit și de săvârșirea, în aceeași perioadă, a unei tentative la o faptă asemănătoare.

Despre aceasta, polițiștii au sesizat și Direcția de Asistență Socială și Protecție a Copilului Prahova, continuând cercetările.

Și în Bihor, un băiat în vârstă de 16 ani, din comuna Sâniob, este bănuit de comiterea infracţiunilor de furt calificat în scop de folosinţă şi conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Potrivit comisarului IPJ Bihor, Alina Dinu, tânărul „este bănuit de poliţiştii bihoreni că în noaptea de 6 spre 7 aprilie a.c., ar fi sustras două autoturisme, unul din comuna bihoreană Holod şi unul din municipiul Oradea, pe care, după ce le-ar fi condus fără a poseda permis de conducere, le-ar fi abandonat”.

sursa: libertatea.ro

Categoria de subiect: furt de masini; copil de 15 ani a furat
Adaugati un comentariu: