Cauta:

LA GRANIŢĂ - Captură în Valea Vişeului. Un ucrainean prins cu două baxuri de ţigări de contrabandă - FOTO

Categorie: Eveniment | Autor: Cătă ŢINEGHE | (18 mai 2017, 13:39)

În data de 17 mai, în jurul orei 17.30, polițiștii de frontieră din cadrul SPF Valea Vișeului au observat, pe direcția localității Valea Vișeului, o persoană care se deplasa spre interiorul țării, transportând colete voluminoase.

“Imediat, lucrătorii noștri au intervenit, persoana în cauză fiind reținută și dusă, împreună cu două colete descoperite la fața locului, la sediul sectorului pentru continuarea cercetărilor. Bărbatul a fost identificat ca fiind cetățeanul ucrainean Vasilevici B., în vârstă de 41 de ani, iar în urma inventarierii celor două baxuri, s-a constatat că acestea conțin 1.800 pachete țigări de proveniență ucraineană, marca Marble, în valoare de 33.000 lei, marfă ce a fost ridicată în vederea confiscării.

În continuare, lucrătorii noștri desfășoară activități specifice, în cooperare cu autoritățile de frontieră din Ucraina, în vederea documentării întregii activități infracționale, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun”, au arătat reprezentanţii ITPF Sighetu Marmaţiei.

Categoria de subiect: la granita; captura tigari contrabanda; valea viseului; itpf sighetu marmatiei; maramures
Adaugati un comentariu: