Cauta:

Lia Olguța Vasilescu: „Este posibil ca Ponta să intre în Guvernul Grindeanu. La Justiţie”

Categorie: Politica | Autor: Infomm | (14 februarie 2017, 10:42)

Victor Ponta ar putea prelua portofoliul Ministerului Justiției, a spus luni seară Lia Olguța Vasilescu, în cadrul unei emisiuni televizate.

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a declarat luni seară că este posibil ca fostului premier Victor Ponta să intre în Guvernul condus de Sorin Grindeanu și să ocupe funcția de ministru al Justiției, lăsată vacantă în urma demisiei lui Florin Iordache.

„Ponta este un membru al PSD-ului. Şi nu orice membru, ci unul important. Este posibil ca Ponta să intre în Guvernul Grindeanu. La Justiţie, dar nu pot să spun ce au vorbit”, a spus Lia Olguța Vasilescu, la B1 TV.

Florin Iordache a demisionat pe 9 februarie. Cu câteva zile înainte, premierul Sorin Grindeanu declarase că ia în calcul demiterea acestuia, din cauza modului în care a gestionat adoptarea Ordonanței de urgență privind modificarea codului penal și de procedură penală.

După demisia lui Iordache, portofoliul Ministerului Justiției a fost preluat, în calitate de ministru interimar, de Ana Birchall.

sursa: libertatea.ro

Categoria de subiect: lia olguta vasilescu; victor ponta; guvernul grindeanu
Adaugati un comentariu: