Cauta:

O asistentă medicală a căzut de la etajul șase peste un doctor. Ea a supraviețuit

Categorie: Sanatate | Autor: Infomm | (16 iunie 2017, 11:45)

Incident teribil la un spital din orașul columbian Cali. O asistentă medicală a căzut de la etajul șase, chiar peste o doctoriță care se afla în fața unității. Asistenta a reușit să spraviețuiască, însă doctorița a decedat din cauza rănilor, relatează BBC News.

Incidnetul a avut loc la spitalul University Hospital del Valle. O asistentă medicală, aflată în practică, a căzut de la etajul șase. Nu este clar însă ce anume s-a întâmplat și din ce motive aceasta a reușit să cadă, autoritățile deschizând o anchetă în acest caz. Tânăra a căzut chiar peste o doctoriță, care se afla lângă spital, care a murit în urma rănilor.

„Doctorița a suferit un traumatism cranian și a decedat în ciuda tuturor eforturilor făcute pentru a o salva”, a declarat directorul spitalului Juan Carlos Corrales. Asistenta medicală a supraviețuit căzăturii. Ea a suferit mai multe fracturi, însă starea ei de sănătate este stabilă.

sursa: libertatea.ro

Categoria de subiect: o asistenta medicala a cazut de la etajul sase; a cazut peste o doctorita; ancheta; university hospital del valle
Adaugati un comentariu: