Cauta:

O infirmieră de la Spitalul de Urgență din Botoșani a murit sub ochii propriilor colegi. S-a stins la o zi după ce și-a serbat ziua de naștere

Categorie: Social | Autor: Infomm | (20 martie 2017, 13:49)

O infirmieră de la Spitalul de Urgență din Botoșani a murit în condiții suspecte. Angela Vieru a suferit un stop cardiac, iar colegii săi n-au mai putut s-o readucă la viață. Moartea ei fulgerătoare a avut loc la doar o zi după ce și-a serbat ziua de naștere.

Surse din cadrul unității sanitare din Botoșani susțin că un tratament cu antibiotice ar fi dus la moartea infirmierei. Femeia suferise o intervenție chirurgicală la unghia unui picior. Unul dintre medici i-a prescris să facă un tratament intravenos cu un antibiotic pentru a avea un efect mai puternic, deși poate cauza uneori reacții adverse.

Infirmiera a venit, vineri dimineață, la serviciu, la Spitalul Județean Botoșani. Angelei Vieru i s-a făcut rău, după ce a făcut curățenie într-o rezervă. Din cauza stărilor puternice de greață, femeia a vomitat, iar, la scurt timp, a căzut inconștientă la podea. Femeia a fost dusă la secția de reanimare, unde medicii au început manevrele de resuscitare.

O infirmieră de la Spitalul de Urgență din Botoșani a murit în condiții suspecte

În comă, infirmiera a fost dusă de urgență pentru a i se face un examen tomografic, însă a suferit un nou stop cardiac. Medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe n-au mai putut să-i restabilească funcțiile vitale și au fost nevoiți să pronunțe decesul.

Medicii legiști au efectuat sâmbătă necropsia, în urma căreia s-a stabilit că femeia s-a stins și din cauza șocului anafilactic.

Angela Vieru împlinise 50 de ani cu câteva ore înainte să intre în stop cardio-respirator. În toamnă urma să ia parte la nunta fiicei ei.

sursa: libertatea.ro

Categoria de subiect: spitalul de urgenta din botosani; infirmiera moarta; angela vieru; stop cardiac
Adaugati un comentariu: