Cauta:

Oana Mizil şi Marian Vanghelie, jefuiţi de bona filipineză

Categorie: Monden | Autor: Infomm | (20 martie 2017, 14:19)

Oana Mizil şi Marian Vanghelie au fost jefuiţi de bona filipineză. Prejudiciul se ridică la câteva zeci de mii de euro. Femeia lucra de câteva luni la familia Vanghelie.

Totul s-a întâmplat sâmbătă seară, când bona a venit la vila celor care o angajaseră pentru a avea grijă de copil. Nici una nici două, în loc să aibă grijă de micuț, filipineza a trecut la planul pe care îl avea în cap: să fure și să fugă cu diverse valori aflate în casă. A pus mâna pe aproximativ 1000 de euro, dar şi pe două inele cu diamante şi un ceas foarte valoros. Prejudiciul total se ridică la câteva zeci de mii de euro, potrivit declarațiilor făcute de Oana Mizil. Luni dimineaţă, mama soției lui Marian Vanghelie Oanei Mizil se va prezenta la poliţie pentru a face plângere împotriva bonei filipineze.

Se pare că bona este cleptomană cu vechi ștate de serviciu. "Din neglijenţă am omis să verific unde a lucrat înainte. Am aflat aseară că a fost la alte două familii, a fugit şi de acolo, s-a refugiat la agenţia de emigranţi, după care a fost dusă în Filipine şi readusă aici de agenţie şi plasată la noi în casă", a spus Oana Mizil.

sursa: click.ro

Categoria de subiect: oana mizil; marian vanghelie; bona filipineza
Adaugati un comentariu: