Cauta:

OFICIAL - Cei doi fraţi bănuiţi că l-au ucis pe şeful de post din Vişeu de Jos, după gratii pentru 30 zile

Categorie: Justitie | Autor: Cătălin ŢINEGHE | (09 ianuarie 2017, 13:15)

Reprezentanţii Tribunalului Maramureş au venit cu lămuriri în cazul celor doi fraţi suspectaţi că l-ar fi ucis pe şeful Postului de Poliţie din Vişeu de Jos.

“Aducem la cunoştinţa opiniei publice că prin încheierea penală nr. 2/DL din data de 07.01.2017, pronunţată în dosarul nr. 35/100/2017 al Tribunalului Maramureş, s-a dispus, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 7 ianuarie 2017, până la data de 5 februarie 2017 inclusiv, a inculpaţilor T.I.A., în vârstă de 31 de ani şi T.M.O., în vârstă de 22 de ani, domiciliaţi în Vişeu de Jos, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de omor, prevăzută de art. 188 Cod penal, raportat la art. 257 alin. 1 şi alin. 4 Cod penal (cu aplicarea art. 41 Cod penal pentru inculpatul T.M.O.)”, au arătat reprezentanţii Tribunalului Maramureş.

Indicii temeinice pentru arest

Pentru a dispune arestarea preventivă a inculpaţilor, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că aceştia, în data de 4 ianuarie 2017, au intrat în incinta Postului de poliţie Vişeu de Jos, unde i-au aplicat victimei N. G., agent de poliţie, 3 lovituri cu un cuţit - una în zona cervicală şi două în zona toracelui - în urma cărora acesta a decedat. “Inculpaţii au contestat hotărârea Tribunalului Maramureş, dosarul urmând a fi înaintat, în vederea soluţionării contestaţiei, Curţii de Apel Cluj” a precizat Ileana-Daniela Waltner, conducătorul Biroului de informare şi relaţii publice din cadrul Tribunalului Maramureş.

Gheorghe Nistor, condus pe ultimul drum

În altă ordine de idei, şeful Postului de Poliţie din Vişeu de Jos a fost condus duminică, 8 ianuarie, pe ultimul drum în localitatea Leordina. Sute de persoane au participat la slujba de înhumare a celui care a slujit comunitatea vreme de 21 ani. La tristul eveniment au venit colegi din toate colţurile ţării. Totodată, la ora 14.00, în întreaga ţară s-a ţinut un moment de reculegere în memoria lui Gheorghe Nistor, iar cei aflaţi în deplasare cu autospecialele de serviciu, s-au oprit şi au aprins rampele luminoase şi sistemul acustic. Să mai spunem şi faptul că în cortegiu s-au aflat mai multe maşini de poliţie, care au circulat cu sirenele pornite, în amintirea celui decedat.

Categoria de subiect: comunicat oficial; frati banuiti crima; crima sef post politie viseu de jos; dupa gratii; maramures
Adaugati un comentariu: