Cauta:

ACTUALIZARE 2 - PE SURSE - Fiul cel mare al lui Donald Trump, aşteptat în Maramureş împreună cu fiul său. Vezi când

Categorie: Eveniment | Autor: Cătă ŢINEGHE, Liviu ŞIMAN | (17 mai 2017, 20:15)

Fiul cel mare al preşedintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump Jr. este aşteptat, conform surselor noastre, în Maramureş, în cursul zilei de joi, 18 mai. Vizita ar veni în contextul în care Trump Jr. ar fi prezent în România zilele acestea la o vânătoare pe un fond privat din judeţul Giurgiu.

Conform informaţiilor obţinute pe surse, fiul preşedintelui SUA ar urma să efectueze o vizită la Săpânţa. Dacă zvonurile se vor confirma, nu ar fi singurul invitat de seamă care ar trece pragul Cimitirului Vesel săptămâna aceasta. În weekend, şi-au anunţat prezenţa în Săpânţa mai multe delegaţii ale ambasadelor în România.

ACTUALIZARE - Fiul preşedintelui SUA se află pentru câteva zile în România, unde, potrivit informațiilor obținute de Hotnews, a participat la o partidă de vânătoare în județul Giurgiu, apoi va merge în zona Maramureșului, alături de fiul său, care se pare că l-ar însoți în această vizită. Ambasada SUA a refuzat însă să comenteze vizita sa, pe motiv că este privată. Trump jr ar fi ajuns în România încă de luni, aterizând pe Aeroportul Băneasă cu o aeronavă privată și se pare că va rămâne până mâine.

ACTUALIZARE 2 - Potrivit libertatea.ro, Donald Trump Jr. s-a născut în 1977 în Manhattan. El şi-a petrecut adolescenţa la internatul prestigios Hill School pentru a sta departe de scandalul mediatic generat de divorţul extrem de public dintre Donald şi Ivana Trump, după o aventură a miliardarului cu Marla Maples.

De asemenea, acesta are o relaţie extrem de apropiată cu fratele său, Eric Trump. Se pare că cei trei copii ai cuplului Donald-Ivana şi-au petrecut vacanţele de vară împreună cu bunicii materni din Cehoslovacia. Donald Trump Jr. a avut o relaţie apropiată cu bunicul său matern şi vorbeşte fluent limba cehă.

Donald Trump Jr. a rupt timp de un an şi jumătate toate relaţiile cu tatăl său, alegând imediat după ce a absolvit cursurile Universităţii din Pennsylvania a ales să călătorească prin Colorado. Acesta a lucrat pentru o perioadă ca barman pentru a se susţine financiar în staţiunea montană Aspen.

Ulterior, Donald Jr. s-a alăturat imperiului economic al familiei şi a renunţat să consume alcool, căsătorindu-se în 2005 cu modelul Vanessa Haydon. Cei doi au împreună cinci copii şi trăiesc în Upper East Side. În timpul campaniei electorale, el a fost alături de tatăl său, precum toți copiii ai președintelui.

Acum, el este în fruntea Trump Organization. Mai precis, Donald Trump s-a retras din toate afacerile sale în momentul în care a preluat mandatul de președinte. Liderul de la Casa Albă a transferat autoritatea și gestionarea companiilor sale către un fond sau către filiale care sunt „gestionate în comun” de către fiii săi adulți, Donald Jr. și Eric Trump, și de către directorul executiv și financiar al Trump Organization, Allen Weisselberg.

Vom reveni cu detalii!

Categoria de subiect: pe surse; fiul cel mare; donald trump jr; presedinte sua; sapanta maramures
Adaugati un comentariu: