Cauta:

Personajul principal din serialul cult "Doctor Who" va fi interpretat în premieră de o femeie

Categorie: Monden | Autor: InfoMM.ro | (17 iulie 2017, 14:30)

Personajul principal din serialul cult "Doctor Who" va fi interpretat în premieră de o femeie

Actrița engleză Jodie Whittaker este prima femeie care va interpreta personajul principal din "Doctor Who", un serial cult științifico-fantastic produs și difuzat de BBC, au anunțat duminică seară reprezentanții postului public de televiziune din Marea Britanie, citați de AFP.

Jodie Whittaker, în vârstă de 35 de ani, care s-a făcut remarcată în serialul polițist "Broadchurch", va debuta în "Doctor Who" cu ocazia unui episod special difuzat cu ocazia Crăciunului 2017, a precizat BBC, care a difuzat duminică și un scurt trailer al acelui episod, imediat după finala masculină a turneului de tenis de la Wimbledon.

Serialul "Doctor Who" relatează aventurile trăite de personajul principal, un extraterestru din specia Lorzilor Timpului (Time Lords), supranumit "The Doctor", care se deplasează la bordul unei mașini ce poate să călătorească în timp și în spațiu, denumită TARDIS, care seamănă cu o cabină telefonică de poliție din anii 1960, de culoare albastră.

Jodie Whittaker va deveni astfel cel de-al 13-lea artist care va interpreta personajul The Doctor. În ultimele sezoane, rolul a fost jucat de actorul scoțian Peter Capaldi, care a debutat în serialul "Doctor Who" în anul 2013.

Sursa: Agerpres.ro.

Categoria de subiect: personaj principal; premiera; femeie; Doctor Who
Adaugati un comentariu: