Cauta:

REȚETA ZILEI: Iar bureții usturoi în atenție

Categorie: Info utile | Autor: Alexandru RUJA | (17 iunie 2017, 08:16)

Încep să iasă bureții usturoi... sunt imposibil de confundat cu altceva: sunt albi imaculați și au formă de pâlnie, de cupă de șampanie. Îi gătim? Deci îi spălăm, le tăiem codițele, îi punem cu cupa-n sus într-o tavă tapetată cu hârtie de copt sau fără, dar cu câteva bucățele de slănină. Mai e varianta să-i faceți în tigaie, în

ulei, dar atunci îi scoateți pe șervețel de hârtie. Acum umplutura: batem un ou, cu sare și piper, amestecăm cu un pumn de brânză de oaie sau de văcuță. Punem pe fiecare ciupercă un dop din brânză și băgăm la cuptor... sau la tigaie. Merge chiar și pe grătar, în tavă acoperită cu staniol, să creezi efectul de cuptor. Sunt

delicioși!!

Categoria de subiect: reteta zilei; bureti usturoi
Adaugati un comentariu: