Cauta:

REȚETA ZILEI: Omleta spaniolă reciclată cu leurdă

Categorie: Info utile | Autor: Alexandru RUJA | (18 martie 2017, 08:15)

Ca să faci omleta tradițională spaniolă, te pui să taie două cepe mari, alături de vreo trei cartofi, în felii subțiri și îi pui la prăjit în ulei. Între timp bați cinci-șase ouă. Scoți ceapa și cartofii căliți, amesteci cu ouăle bătute și lași puțin să stea, nu înainte de a le da sare, piper și alte ierburi, după gust. Pătrunjel clar. În aceeași tigaie, punem omleta, cu spatula ridicăm doar marginile. O întoarcem pe o farfurie, apoi o punem cu celalaltă parte în tigaie iar. Manevra asigură crustă exterioară și interior moale. E gata...

dar acum hai să uităm rețeta tradițională și în loc de ceapă uscată și de cartofi, hai s-o umplem cu cozi de ceapă verde și ce frunze tocate de leurdă? A apărut deja, ce așteptăm???

Categoria de subiect: reteta zilei; omleta spaniola
Adaugati un comentariu: