Cauta:

Rețeta zilei: Salată caldă cu păstăi și pătlăgele

Categorie: Info utile | Autor: Infomm | (10 iunie 2017, 08:15)

Ingrediente

300 gr pastai verzi

300 gr pastai galbene

250 gr rosii cherry (galbene si rosii)

piept de pui

10 oua de prepelita

¼ franzela mai veche

Usturoi

Ulei de masline

2 lingurite susan (negru si alb)

Sare de Himalaya

Piper mozaic

Boia spaniola afumata(pimenton)

Mod de preparare

Se curata si taie pastaile si apoi se fierb in apa cu sare. Dupa ce au fiert pastaile, se pun in apa cu gheata ca sa isi pastreze culoarea si sa oprim procesul de gatire. Se fierb ouale de prepelita si apoi se curata de coaja si se taie in jumatati.

Pieptul de pui se trage la tigaie impreuna cu usturoiul in putin ulei de masline. Pastaile se gatesc la abur 5 minute. Cand este rumen pieptul de pui, se adauga pastaile si se condimenteaza cu sare, piper mozaic proaspat macinat si boia afumata.

Se taie rosiile cherry in jumatati si se dauga peste pastai.

Intr-o tigaie nonaderenta, se prajesc semintele de susan, apoi crutoanele de paine.

Incorporam crutoanele de paine si oualele de prepelita in salata, apoi presaram susanul si patrunjel verde.

Categoria de subiect: reteta zilei; salata calda cu pastai si patlagele
Adaugati un comentariu: