Cauta:

Sechestrați şi bătuţi de doi bărbaţi care îi acuză de furt

Categorie: Eveniment | Autor: Infomm | (17 februarie 2017, 17:10)

Doi adolescenţi în vârstă de 15 şi 18 ani, din comuna Giuvărăşti, județul Olt, au fost bătuţi de doi bărbaţi din aceeaşi localitate care îi suspectau de furt.

Bărbaţii i-au chemat pe tineri la locuinţa unuia dintre ei, i-au închis în casă, unde i-au umilit şi bătut. O parte din umilința încasată de cei doi a fost filmată de unul dintre agresori, în filmare putând fi văzut şi un alt minor, în vârstă de 13 ani, care îl bătea pe unul dintre băieţi.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, agentul principal Alexandra Dicu, a declarat pentru Gazeta Nouă că poliţiştii au deschis, în această cauză, un dosar de cercetare penală pentru loviri şi alte violenţe. Evenimentul s-a petrecut, săptămâna trecută, iar filmarea a apărut acum.

„Am fost sesizaţi de un tânăr că a fost agresat fizic şi s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări pentru loviri şi alte violenţe. Doi băieţi, în vârstă de 15 şi 18 ani, au fost agresaţi de alte trei persoane, în vârstă de 45 de ani, de 65 de ani şi de 13 ani, în Giuvărăşti. Evenimentul s-a întâmplat în casa unuia dintre agresori, care i-a chemat pe la el pe cei doi. Unul dintre agresori îi bănuia pe cei doi că i-ar fi luat nişte bani”, a declarat, pentru Gazeta Nouă, agentul principal Alexandra Dicu.

Pe filmare se poate vedea cum cei doi tineri stau în faţa celor doi bărbaţi cerându-şi iertare pentru faptele de care erau acuzaţi. La un moment dat, minorul în vârstă de 13 ani îl loveşte pe unul dintre tineri, sub privirile aprobatoare ale adulţilor.

sursa: libertatea.ro

Galerie:
Categoria de subiect: adolescenti sechestrati; furt; agresori
Adaugati un comentariu: