Cauta:

Şi-a determinat iubita să se arunce de la etajul 15. Povestea şocantă a unui avocat cunoscut

Categorie: Justitie | Autor: Infomm | (15 februarie 2017, 17:45)

Avocatul Irinel-Caius Iliescu a fost reținut pentru tentativă de omor săvârșită asupra unui membru de familie și șantaj în formă continuată, astăzi, fiind acuzat că a determinat-o pe iubita lui, tot avocat, să se arunce de la etajul 15 al Complexului Rin Grand Residence din București.

Gestul șocant a fost comis de victimă pe 17 noiembrie, dar inculpatul a fost reținut doar marţi, chiar de Ziua Îndrăgostiților, după ce femeia a reușit să le povestească anchetatorilor ce a determinat-o să se arunce de la etaj.

Potrivit procurorilor, victima s-a aruncat de la fereastra dormitorului din locuința sa pe fondul constrângerii fizice și morale exercitate de bărbat.

„Constrângerea exercitată de Iliescu Caius-Marius asupra victimei a constat într-o stare de teroare continuă provocată de către acesta prin acțiunile și manifestările din perioada martie-noiembrie 2016, constrângere care a fost de asemenea natură încât nu a lăsat victimei nici o posibilitate concretă de a acționa altfel, ori de a se împotrivi, neputând astfel să decidă liber din cauza violențelor și presiunilor la care era supusă”, se explică într-un comunicat remis de procurori.

Bărbatul este acuzat inclusiv că a determinat-o pe femeie, tot prin agresare fizică și prin amenințări cu violența împotriva ei și a familiei ei, să-i cedeze jumătate dintr-un imobil pe care îl deținea în București, precum și să-și amaneteze autoturismul și să-i dea aproximativ 23.000 de euro.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București — Secția de urmărire penală și D.G.P.M.B. — Serviciul Omoruri.

Poliţiştii au descoperit şi faptul că, în trecut, avocatul ar fi procedat la fel şi cu fosta soţie, pe care ar fi determinat-o să înghită un pumn de pastile, femeia reuşind să scape cu viaţă, au precizat sursele citate.

sursa: realitatea.net

Categoria de subiect: avocat retinut; irinel caius iliescu; anchetatori; santaj
Adaugati un comentariu: