Cauta:

Suceava are pentru prima dată o femeie în funcția de prefect

Categorie: Politica | Autor: Agerpres | (12 martie 2017, 12:46)

Mirela Adomnicăi este noul prefect al județului Suceava, ceremonia de instalare în funcție desfășurându-se sâmbătă, în prezența mai multor parlamentari, primari, directori de instituții deconcentrate, secretarului de stat în Ministerul Mediului Eugen Uricec, precum și a ministrului Agriculturii, Petre Daea.

Adomnicăi, licențiată în drept la Universitatea ''Al. Ioan Cuza'' din Iași, cu un master în Administrație publică la Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București, este prima femeie care ocupă funcția de prefect în județul Suceava, după ce a fost și prima femeie parlamentar din județ, când a câștigat un mandat de deputat, în perioada 2004-2008.

''Întotdeauna m-am bazat pe munca în echipă și la Suceava este o echipă puternică. Mă bazez pe colaborarea bună atât cu toți colegii din prefectură, cât și cu instituțiile din județ, pentru a pune în practică programul și strategiile Guvernului. Mă bazez și pe sprijinul consistent al parlamentarilor de Suceava'', a spus Adomnicăi.

Categoria de subiect: suceava femeie prefect; prefect suceava; femeie prefect suceava
Adaugati un comentariu: