Cauta:

Un bărbat din Caraș-Severin a murit din cauza rujeolei. 31 de oameni, uciși de boală

Categorie: Sanatate | Autor: Infomm | (16 iunie 2017, 14:55)

La doar 24 de ani, un bărbat din Caraș-Severin a murit din cauza rujeolei, care a făcut ravagii în toată țara. Tânărul s-a stins din viață, joi, din cauza complicațiilor cauzate de boală, susțin medicii de la spitalul din Timișoara.

Potrivit cadrelor medicale, pacientul avea probleme pulmonare, iar starea lui de sănătate s-a agravat după ce a contactat virusul rujeolic.

Tânărul din localitatea Ciudanovița a fost internat, inițial, la Spitalul Județean din Reșița. Medicii i-au administrat un tratament împotriva rujeolei, care nu a dat însă rezultate. Așa că bărbatul a fost transferat la spitalul din Timișoara, unde s-a stins din viață.

La nivel național, 31 de persoane au murit din cauza rujeolei, conform datelor Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile.

Până la 9 iunie, au fost confirmate 6743 de cazuri de rujeolă în România. Dintre cele 31 de decese, opt au fost înregistrate în județul Timiș, cinci în județul Arad, șase în Dolj, cinci în județul Caraș-Severin și câte unul în județele Bihor, Călărași, Satu Mare, Vaslui, Galați, Mureș și București.

sursa: libertatea.ro

Categoria de subiect: barbat mort din cauza rujeolei; virusul rujeolic; spitalul din timisoara
Adaugati un comentariu: