Cauta:

Un fan polonez a murit călcat de tren în Cehia! Detaliile unui eveniment șocant | VIDEO

Categorie: Eveniment | Autor: Infomm | (20 martie 2017, 17:38)

Un fan polonez a murit călcat de tren în Cehia! Detaliile unui eveniment șocant. Totul s-a întâmplat sâmbătă, în ziua în care în liga a doua din Cehia s-a jucat meciul Slezky Opava – Banik Ostrava.

Un derby de tradiție, dar și de clasament, cele două echipe ocupând locurile 2 și 3 în liga secundă, a fost teatrul unui eveniment șocant. Banik a bătut în deplasare cu 1-0 și a acumulat 39 de puncte, detașându-se de Opava, care a rămas pe locul 3, 35 de puncte. Lider detașat e Sigma Olomouc, cu 43 de puncte.

În fotbalul mondial sunt la modă prieteniile dintre galerii din diverse țări. Așa cum se întâmplă, de exemplu, cu fanii Stelei, care sunt înfrățiți cu ȚSKA Sofia.

Cei de la Slezky Opava sunt înfrățiți cu polonezii de la Slask Wroclaw, care au venit în Cehia să-și susțină prietenii la acest derby. După finalul duelului au avut loc incidente grave, câteva mașini de poliție fiind avariate. 50 de fani au fost arestați, majoritatea din galeria celor de la Banik Ostrava.

Unul dintre polonezi s-a îmbătat zdravăn și, când să se urce în tren ca să plece spre casă, a căzut sub roțile mastodontului de fier și a fost omorât pe loc. Despre victimă se știe doar că avea 41 de ani. Fanii polonezi sunt recunoscuți pentru violența lor, dar, iată, că din astfel de nebunii se nasc și tragedii.

sursa: libertatea.ro

Categoria de subiect: fan polonez mort; accident feroviar
Adaugati un comentariu: