Cauta:

Un imigrant indian din Londra și-a ucis copilul cu un ciocan. Soția acestuia ar fi o româncă

Categorie: Social | Autor: Infomm | (20 martie 2017, 14:53)

Caz șocant în Londra, unde un imigrant indian a fost arestat după ce şi-ar fi ucis propriul copil. Bărbatul ar fi recurs la acest gest extrem după un scandal de proporții. Potrivit unui vecin al acestuia, soția acestuia ar fi o româncă, relatează The Telegraph.

“Copiii mei, copiii mei” – sunt strigtele disperate ale unei mame, care a văzut cum băiatul ei, în vârstă de doar un an, este ucis, iar sora acestuia, tot în vârstă de un an, este grav rănită. Atacatorul celor doi copii este nimeni altul decât tatăl lor.

Bărbatul a fost arestat duminică noapte, după ce o operațiune de amploare. Bidhya Sagar Das, un imigrant indian în vârstă de 33 de ani, a fost arestat sub acuzația de crimă și tentativă de crimă. Cazul șocant a avut loc într-un apartament din zona Finsbury Park, în partea de nord a Londrei, iar totul ar fi pornit de la o ceartă conjugală.

Imigrantul indian a fugit însă din apartament înainte ca poliția și ambulanța să sosească la fața locului. Cei doi copii au fost găsiți în stare critică, iar băiețelul a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital.

“Un vecin a auzit-o pe femeie cum țipă în stradă și a mers în apartamentul ei, unde a văzut… Nu mi-aș fi imaginat că așa ceva se poate întâmpla nici într-o milion de ani”, a mărturisit un vecin al femeii, românul Mihai Menea, în vârstă de 29 de ani.

De altfel, acesta crede că mama copiilor este tot o româncă. El spune că tatăl acestuia este un imigrant indian, care lucra ca recepționer la un hotel de aproape șapte ani, însă și-ar fi dat demisia în urmă cu două zile.

sursa: libertatea.ro

Categoria de subiect: copil ucis cu un ciocan; imigrant indian; Bidhya Sagar Das
Adaugati un comentariu: