Cauta:

Un minor a furat puşca deţinută ilegal de un pensionar

Categorie: Justitie | Autor: Infomm | (13 aprilie 2017, 15:35)

Polițiștii din Belinț, județul Timiș, au identificat un minor de 16 ani, bănuit că ar fi sustras dintr-o locuință o sumă de bani și o armă cu aer comprimat.

Polițiștii Secției 5 Rurale Belinț au fost sesizați de către un bărbat, de 71 de ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras din locuință bani și o armă, conform cetateanul.ro. Astfel, la data de 11 aprilie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un minor în vârstă de 16 ani, bănuit de comiterea furtului.

În fapt, la data de 02 aprilie a.c., minorul ar fi pătruns în imobilul situat pe raza localității Balinț, iar din interior ar fi sustras 1500 de lei și o armă cu aer comprimat.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

De la cel în cauză, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor arma mai sus menționată.

Totodată, pe numele bărbatului de 71 de ani a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, întrucât acesta nu este deținător legal de arme din categoria celor supuse autorizării.

sursa: libertatea.ro

Categoria de subiect: pusca furata de un minor; pensionar; politisti
Adaugati un comentariu: