Cauta:

"Vand podoaba capilara de 1,40 metri. Pret - 10.000 de euro" (GALERIE FOTO)

Categorie: Social | Autor: Simina SIMION | (18 februarie 2010, 10:35)

PAR DE ZANA. Cresterea parului capilar poate reprezenta o adevarata afacere pentru aceia dintre noi inzestrati de la mama natura cu un par sanatos. Cu toate ca poate ne vine greu sa credem, vinderea podoabei capilare poate aduce in conturi o suma insemnata. De acest lucru ne-a convins Ioana Marchis, o baimareanca in varsta de 30 de ani, care nu s-a mai tuns de 17 ani.

"Nu mi-am mai taiat parul de la varsta de 13 ani. Atat pentru mine, cat si pentru familia mea, parul meu a ajuns o povara, el atingand lungimea de 1,40 de metri. In urma cu cateva saptamani, am vazut pe Internet un anunt de la o doamna din Orsova care dorea sa isi vanda parul pentru suma de 8.000 de euro. Aceasta a fost contactata de un roman stabilit in Italia, care avea deschis un atelier de peruci. Femeia a reusit sa isi vanda astfel parul pentru suma de 10,000 de euro, pe care i-a oferit-o italianul. Parul ei avea lungimea de 1,10 metri", a marturisit Ioana Marchis.

Absolventa a Liceului de Arta din Baia Mare, frumoasa baimareanca a imbratisat cariera muzicala, fiind solista de muzica populara. Femeia a subliniat ca purtatul parului lung este o traditie in familia ei, mama, sora si fratele ei avand de asemenea cu ani in urma parul lung, de aproximativ 70 de centimetri. Ea a batut insa recordul din familie, ajungand astfel la o lungime impresionanta.

"Doresc sa imi vand parul cu 10.000 de euro. In prezent, eu sunt pe maternitate, si pe langa faptul ca trebuie sa imi cresc copilul, cele 1,5 kilograme de par au devenit o povara pentru mine. Nu mai pot sa acord cele trei ore de ingrijire zilnica. Pe langa orele de ingrijire a parului mai am nevoie de 24 de ore pentru a-l usca, dupa ce il spal. Eu nu folosesc foenul, il las sa se usuce natural, pentru a nu-l deteriora. Cei 10.000 de euro pe care ii doresc pentru parul meu, ar reprezenta de fapt banii pe care i-am investit in podoaba capilara pe parcursul a celor 17 ani", a punctat femeia.

Potrivit spuselor femeii, costurile pentru intretinerea parului, respectiv sampon, masca, balsam ajung la suma de 200 de lei pe luna.

Femeia este o adevarata vedeta in cartierul in care locuieste. Oamenii sunt foarte mandri sa aiba o vecina cu un par atat de lung si de frumos. Cand iese la plimbare cu parul desfacut, Ioana este oprita de oameni pe strada, unii trecatori chiar dorind sa faca poze impreuna cu solista de muzica populara, in timp ce altii o trag de par pentru a vedea daca este real.

Galerie:
Categoria de subiect: ioana marchis; par; coafor; podoaba capilara; peruca; a vinde; afacere; baia mare
Adaugati un comentariu: