Cauta:

Vicepreşedintele CJ Maramureş, Lucian Morar, nu vrea să se închidă Judecătoria Dragomireşti

Categorie: Politica | Autor: Dragos HOJDA | (16 martie 2017, 08:17)

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Maramureş, Lucian Morar, se declară împotriva demersului iniţiat de Ministerul Justiţiei de a închide Judecătoria Dragomireşti. Acesta a declarat, pentru Glasul Maramureşului, că parlamentarii PMP (Severica Covaciu, mai exact) au adresat o interpelare Ministerului Justiţiei, cerând explicaţii cu privire la această intenţie care ar văduvi mica comunitate de pe Valea Izei de un serviciu care dă, printre altele, locuri de muncă în zonă.

„Mi se pare normal să fie oamenii nemulţumiţi. Nu e ok ca această judecătorie să fie închisă. Vreo 40 de mii de cetăţeni sunt deserviţi de această judecătorie, plus că aici vorbim şi de un impact social semnificativ. Eu am crezut că s-a terminat epoca Boc, când se închideau spitale şi judecătorii. E nevoie de Judecătoria Dragmomireşti şi trebuie să facem ceva pentru a nu se închide. Am încercat să facem diligenţele necesare şi prin parlamentarii noştri. Doamna Severica Covaciu a şi adresat o interpelare Ministerului Justiţiei.

Ştim cu toţii că la acest minister au fost foarte multe schimbări în ultima vreme, dar acum sper să înţeleagă necesitatea păstrării acestei judecătorii. Nu vreau să cred că aici vorbim şi despre anumite interese politice care există. Chiar sper să nu se facă jocuri politice în acest sens”, a spus, pentru Glasul Maramureşului, vicepreşedintele CJ Maramureş, Lucian Morar.

Categoria de subiect: morar judecatorie dragomiresti; scandal dragomiresti 2017; judecatorii maramures
Adaugati un comentariu: