Cauta:

Vocea României Junior începe pe 26 februarie. Andra, Moga și INNA, despre visurile din copilărie

Categorie: Monden | Autor: Infomm | (17 februarie 2017, 17:44)

Vocea României Junior începe pe 26 februarie cu Andra, Moga și Inna. Copiii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani au venit la preselecții plini de entuziasm, dornici să se facă remarcați și să-i impresioneze pe Andra, Marius Moga și INNA.

Vocea României Junior începe pe 26 februarie. Cei trei antrenori s-au bucurat de fiecare moment în care au cunoscut câte un mic viitor artist si si-au adus aminte de cum erau ei la vârsta aceea si ce visuri aveau. Fiecare cu povestea și dorințele sale.

Andra, Marius si INNA au crezut mereu în ei si în talentul lor, au fost întotdeauna ambitiosi, au muncit enorm pentru carieră pe care o au acum, iar milioane de oameni atât din țară, cât și din străinătate, îi apreciază și le urmăresc activitatea pas cu pas.

Andra a spus despre dorințele pe care le avea atunci când era mică: ‘Din copilărie mi-am dorit să fiu o stea. Și uite-mă aici, am crezut în steaua mea norocoasă.’.

Marius își aduce și el aminte ce îsi dorea atunci când era copil: ‘Mi-am dorit să compun cântece pe care să le fredoneze toată lumea. Un vis devenit realitate.’, iar despre vocile noii generatii, care au urcat pe scena Vocea României Junior în primul sezon al show-ului, a spus:’ Acum e altceva ! Sunt alte voci, sunt alte emoții transmise, alte sensibilități ! Sunt ființe delicate, adorabile, inocente, mi se frânge inima de fiecare dată când nu apăs pe buton. Nu, aici nu mai pot să fiu rațional și calculat, sunt tot timpul topit !’. INNA a fost un copil extrem de muncitor și și-a dorit de mică să fie un artist recunoscut.’ Am vrut să fiu aplaudată de milioane de oameni. Dorința mea s-a împlinit.’, a spus ea.

sursa: libertatea.ro

Categoria de subiect: vocea romaniei junior; andra; moga; inna
Adaugati un comentariu: